BLOGGPAUS

tråkigt nog har jag bestämt mig för att ta en liten paus i bloggandet. Måste komma in i de vanliga rutinerna igen och fixa skolarbetet innan jag kommer tillbaka. Men ni alla får ha det så himla bra, så hörs vi om ett tag :)


älskade stockholm

Hemsk natt, ingen sömn, skola imorgon. Kan det bli bättre? Sitter här helt själv medans min gullunge är i skolan, och nu vill jag att han ska komma hem :( Idag blir det en sväng upp till stockholm kanske köpa något fint, sen blir det nog frissan :) Så nu ber vi till gud att det  inte börjar regna. Om ni har tur slänger jag in en eller annan bild sen.


SJUKLING

Inget bloggande idag :( Mår dåligt och ska lägga mig i sängen så jag hinner tillfriskna tills imorgon. Hoppas ni får en bättre dag än mig, PUSS!


DAGENS KÖP



BUDGET: Snygg långärmad klänning med dragkedja, passar perfekt till hösten med ett par strumpbyxor under. Kostar 449:- och kommer ifrån NELLY.COM



LYX: Den här otroligt snygga jackan, med en lite udda modell kommer ifrån designern Rick Owens. Men den är inte billig, utan för att få gå runt med denna snygging i höst måste du betala otroliga 17500. Köp den på Mrsh.se

Såg ut så här idag


Valentino couture











Fall/winter 09, valentino couture: klänningarna,vilka mästervärk! finns inget mer att tillägga.

In till stan för att sola

Ingen av oss kunde sova inatt, så vi har ägnat våran förmiddag åt det. Kanske inte det roligaste, men de behövde vi. Nu är vi iallafall vakna och ska dra oss in mot stan för att sola. Måste bli lite brunare tills skolan börjar. Just nu ser jag ut som ett levande lik. Färgen från cypern gick bort lika fort som den kom dit, tråkigt nog. Men förhoppningsvis kanske man blir lite brunare idag.

Brun utan sol krig

Det kanske låter som något tokigt påhitt, men det är sant vi har sprungit runt i huset med brun utan sol i spray flaskor och haft krig. Så himla kul! Jag förlorade nog tyvärr, men de blir kanske revansh senare ikväll. You never know. Jag håller fortfarnade fast vid att jag och Emil är dom bästa barnvakterna. Våra barn kommer aldrig få en tråkig stund, de är ett som är säkert. Nu ska vi ut och ta lite luft, sen fortsätter vi kvällen med singstar haha :)

Dags för film



Jag måste nog vara världens bästa barnvakt, låter henne göra vad hon vill, vara uppe hur sent hon vill. Hon slipper borsta tänderna till och med

 Vi har nyss kollat på exiled. Att bli iväg skickad till ett främmande land med en helt annorlunda kultur , de skulle vara spännande. Men alla snorungar som är med i programmet har ett och annat att lära sig. Så hoppas dom åker därifrån och har lärt sig något.

Juste pannacottan vi gjorde förut blev ingen höjdare, men den ser god ut iallafall. Så den åkte ner i soptunnan haha :) Nu ska vi sätta på en av de tre filmerna vi hyrde. Balls out blir den första, någon som har sett den?

DAGENS LÅT!



Kelly Clarkson - Already Gone

BENTOS OCH KLIPPNINGSTIME



Måste bara säga att tycker att den här japanska matkonsten är riktigt facinerande. Har aldrig hörttalas om den förut, först nu när min lillesyster tipsa mig om de. Vilket tålamod man måste ha för att få till det där. På tal om mat ska vi fixa till lite pannacotta med bärsås nu, yummie! Men vet ni vad jag ska göra först? Klippa Malin, kommer nog upp resultat senare :)

Puss så länge

DAGENS KÖP



BUDGET: Denna Lauren Conrad inspirerade klänningen kommer ifrån Asos.com. Den kostar endast 642 kr. Ett riktigt kap!


LYX: Dom här handskarna är en lite dyrare investering, de går på hela 3383 :-. Men de är glöd heta och har du pengar att spendera, så varför inte? Kommer också från asos.com

HOT OR NOT?



HOT: Olivia Palermo klär sig enkelt och snyggt: Klädd i jeans, enkel t-shirt och grå jacka. Det som piffar upp outfiten är den beiga kuvertväskan och de orange/röda skorna som bryter av mot de neutrala färgerna.

NOT: Leighton Meister som annars brukar klä sig releativt snyggt, misslyckas totalt med denna orangea klänning med något som liknar molnmotiv på. Vad tänkte hon egentligen när hon satt på sig det här?


Godmorgon

Hej allihopa! Nyvaken sitter jag här  med ruffsigt hår och helt blekt och glåmigt ansikte, usch! Har nyss ätit frulle och är det bara jag som tycker om vädret idag? Efter igår kväll trodde jag verkligen att det skulle bli storm och ösregn idag.. eller snö? Ni såg väl löpsedeln på expressen.. öhm eller aftonbladet igår? Snö i Augusti det är ju inte klokt! Vart är världen på väg. Iallafall nu ska jag sätta på kläder och vänta på baby, sen ska vi åka hem till mig. Innan de ska vi förbi affären och hyra film, ska kolla om män som hatar kvinnor har kommit in.
 
Ikväll ska vi sitta barnvakt åt lillesyrran, trots att hon är 13 år snart  haha. Antar att det är för att hon inter vågar sova själv hemma, men det fårstår jag. Läskigt som vi har det ute i skogen. Men vi lämnar nog henne ensam en stund, för vi ska nog ut och spela lite golf, sen blir det fajitas till middag som vi ska försöka få ihop. Men vet ni.. jag har faktiskt börja tycka om matlagning. Och bra är väl de eftersom att jag snart ska flytta hemifrån, och jag tänker inte käka snabbmat varje dag så nu är det dags att lära sig.

Nu måste jag börja fixa till mig, men i hörs senare! pussss


CHANEL COUTURE











Chanels couture autumn/winter 09 kollektion:
 Jag gillar i stort sett allt med dem här skapelsarna! Jätte fina couture klänningar som känns inspirerade av påfåglar, grekiska gudinnor, isprinsessor och begravningscermonier. Stor blandning! Det är svårt att inte hitta något som faller en i smaken.

DAGENS LÅT!



Young Steff - Slow Junkin

DAGENS KÖP





BUDGET: Dom här snygga klackarna med nitar på kommer från NELLY.COM och kostar endast 450:-, så passa på att fynda!


LYX: Denna gråa stickade tröja kommer från märket See by chloé, och är lite dyra affär. Den kostar hela 4500:- och kan köpas på Mrsh.se 

Nytt på bloggen

Tänkte bara berätta att jag ska börja med att ha dagens låt och dagens köp på bloggen. Dagens låt kommer innebära att jag tipsar om bra ny musik, som inte så många har hört. Så du kanske kan hitta din nya favorit låt i min blogg ;) Dagens köp, där rekommenderar jag något snyggt plagg, både budget och lyx. 

Så håll ögonen och öronen öppna!

Värmen är ett minne blott










Har vart inne i södertälje idag, gått till banken och käkat lunch på nancys, mumms! Godaste luncherna hittar man helt klart där, finns mycket nyttigt att välja bland. Dessutom är det billigt riktigt billigt. Man kan få en macka med ost/skinka + grönsker, dricka och frukt för endast 25 :-, Lägg till röra och chokladboll och priset blir 40 :- . Hur bra som helst.
Juste, på måndag blir det in till stockholm för ett frisör besök, ni får vänta och se hur det blir :) Talar inte om vad jag har tänkt att göra. Så i får vänta er en liten överaskning.

Nu ska jag kolla in lite mer höstkollektioner, ha det bra sålänge.

Balmain fall 09







Kan det bli snyggare? Den här kollektionen har allt som passar mig i smaken. så sjukt snyggt! Personliga favoriten är kjolen som är täkt av massa nitar, gryyyyyym!

HÖSTEN ÄR HÄR



som ni vet va jag och emil ute på stan och shoppa lite igår, dom  hade fått in en massa snyggt på ginatricot bla. allt jag köpte. en kjol för 200:- ett par beiga jeanstigths för 200:- en skinnjacka 599:- en t-shirt för 99:-

Visste ni att...

Jag är halv finsk, bara 156 cm lång, och har rest väldigt mycket i mitt liv?

Det regnar i stockholm




Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har vart borta hela dagen och det har inte bara vart kul. När vi va mitt i vårat shoppingrus, så började regnet ösa ner som aldrig förr. Tror inte jag vart så blöt på länge, förutom i duschen då. Vi sprang iallafall runt och försökte hitta paraply någonstans, och det gick sådär eftersom att vi ville ta alla möjliga genvägar för att slippa skyfallet. Tillslut fick vi ett paraply, randig och fint? not. Men de dög.

Fick trots allt med mig lite smått och gott hem :) kommer upp bilder om en stund.


Natti Natti

 Nu ska jag massera Emil, helkroppsmassage. De ni, de är inte alla som får de ;) Hoppas ni sover gott inatt, för de ska vi göra. Juste är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller så, kom gärna med förslag, så att jag kan göra bloggen bättre :) God natt alla söta läsare!

Ovädret drar in över kallfors





Ligger nerbäddade i sängen med godis och wallander på, myspys! Det är dåligt väder och ena stunden så ser det ut som att världens skyfall ska ösa ner och andra inte. Sveriges väder alltså.. det är inte världens bästa direkt.

Jag var dessutom duktig och lagade middag förut, kycklingsallad med vitlöksbröd. Nästan så att man blir lite stolt över sig själv :) Nej nu ska jag fortsätta att kolla på tv, och sen blir det att lägga sig tidigt eftersom att det blir en heldag i stockholm imorgon.

PLOKAGRIS EMMA?




In till stan

Nu ska jag locka håret, sen bär det av in till stan för att sola. Man blir ju aldrig brun i det här vädret, då får man ta till konstgjorda vägar. Sen blir det att hyra film, ska kolla om män som hatar kvinnor har kommit in. Har velat sett den länge, men konstigt nog aldrig gjort de. Sen kommer pappsen och hämtar upp oss på stan, åker och handlar  sen hem för att hämta mina avier, sen blir det posten för att hämta ut paketen.Ska jag skicka iväg några saker också :) Lägger in bilder sen. Puss så länge!

Mischa Barton





Vart har den vackra tjejen som var med i O.C tagit vägen? Det är hemskt att se vad kändisskapet kan göra med en. Tycker synd om henne, hoppas någon tar tag i det här och ser till att hon får må bra igen, för allt annat än bra ser hon ut att må i nuläge. Allt för många kändisar hamnar tidigare i graven än förväntat, så borde det inte vara. Håller tummarna för Mischa.

Shopaholic



Helt tokigt vad glad man blir när man hittar något snyggt man ska köpa. Jag blir alltid på världens bästa humör när jag shoppar, spelar ingen roll vad det är. Men skor är min största passion!

KILLAR DET ÄR BARA ATT KÖPA!



Sakerna ovanför kommer från stayhard.se, asos.com,nelly.com, hm.com och topman. Så ta er en titt och kolla om ni hittar något ni gillar. De mesta är till överkomliga priser.


ANTONY MORATO



Vi har nyss vart ute i spöregnet för att hämta Emils kavaj, som äntligen har kommit. Märket heter Antony Morato, beställd från stayhard.se och kostade 2045 kr. Skit snygg är den rent utsagt.

last night












Blev stressigt igår kväll. satt och målade naglarna i 2 timmar typ, och varje gång när jag trodde att det hade torkat så hade jag visst fel. Och nagellackat blev avskavt på ett och annat ställe. Irriterande. Så till slut sket jag i den franska manikyren och fick istället sitta i bilen med nagelborttagning för att försöka ta bort det jag ägnat mina senaste 2 timmar till. Sprang till tåget vid syd, och hann lyckligtvis också. När i väl var på tåget, plockade jag återigen fram nagellacket, nu svart. Och till min förvånging torkade det rekord fort, så nu slapp jag gå med fula naglar under kvällen.

Framme i järna började vi sakta men säkert traska hem till Frida. Fort gick det då inte, eftersom att jag hade klackar höga som world trade center. När vi kom fram fick jag äntligen träffa mina tjejer, saknat er! Kvällen gick och både jag och Emil blev lite små lulliga. Men kul var det! Inte riktigt van med alkoholen, efter som jag vart nyker flicka nu i ett bra tag. Helt plötsligt kom det en ambulans, och vi behövde gå där ifrån. Hoppas att det gick bra med flickan. Stupade i sängen direkt när vi kom hem. Vakande runt halv 7, mådde inte så bra. somnade om vaknade vid halv 1. Sitter här nu och lyssnar på ösregnet. Kommer stanna i sängen med Emil hela dagen. Ladda ner lite Rachel zoe och kolla på. De blir nog toppen.

Hörs senare!

Stressigt!

Hinner inte lägga in bilder nu, för vi har brådis. Så typiskt! Men lovar att de kommer in inatt när vi kommer hem igen :) ha en bra kväll nu, för de ska jag!

OSCAR DE LA RENTA



Snälla gör mig lite rikare någon? eller så kanske någon snäll själ har lust att ge mig en Oscar de la renta klänning. De skulle uppskattas kan jag lova. Så småningom ska jag ha en hel uppsättning av dessa klänningar i min garderob.

Illamående

Fy har mått ruggit illa inatt och i förmiddags. Som tur är börjar de bli lite bättre nu, vilket är bra för ikväll blir det party party. Den forna partybruden har ju vart pensionerad nu i 3 månader men ikväll fan, då smäller det igen! Ska nog vila upp mig lite nu , så man är på topp. Det kommer även upp bilder sen :) Och sånt gillar vi starkt!

Frågor och svar

Vad heter du?

Emma Anna Monica Forss
Vart bor du?
Villa vid kallfors golfklubb

När är du född?

25 feb 1992, alltså 17 år
Beskriv din stil med 3 ord?
blandad, trendig, accesoarer
Vad innebär mode för dig?
Modet betyder egentligen inte så mycket. Jag kan inte säga att jag personligen struntar i vad som är trendigt just nu, men jag klär mig som jag vill. Sätter inte på mig något jag inte gillar bara för att det är inne. Själva ordet mode betyder däremot mycket för mig, det förknippar jag med allt som har med kläder, accesoarer och skor att göra. Vilket jag älskar!
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
Gina Tricot och topshop får det nog bli
Shoppar du second hand?
Nej det gör jag  inte :(
Vilken är din favoritdesigner?
Chloé, Marc Jacobs, Ysl
Vad är din favorit i höst?
Höga klackar, mockajacka, kjolar och mörka strumpbyxor + Stora koftor
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Oftast brukar det bli runt 5000-6000
Dyraste plagget respektive billigaste?
har ingen aning faktiskt
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Då ska jag ägna mig åt shopping på hel tid
Brukar du tröstshoppa?
Tröstshoppar aldrig längre, är alltid glad.
Högklackat eller lågklackat?
Finns inget snyggare än en tjej i högklackat
Vilken är din drömväska?
En balenciaga
Vilket blir ditt nästa köp?
En mocka jacka och ysl glasögon
Favoritblogg?
Har nog ingen favorit, men gillar kenzas. 
Vilka är dina stilikoner?

Nicole richie, Rachel zoe
När upptäckte du ditt intresse för mode?

De va inte så längesen, kanske runt 1 ½ års sen, innan sprang jag runt med piercingar och grejer haha. Vilken förändrig!
Vad vill du jobba med i framtiden?

Stylist, utantvekan
Favoritplagg just nu?

Mörka jenaslegging med dragkedjor
Favoritaccessoarer?
Snygga klockor, väskor och skor såklart!



CHRISTIAN DIOR




Fick en ny mascara från cypern..




Och dessutom beställa ett par skor, kan det bli bättre? :D

FINAL DESTINATION




Nu får jag äntligen tagga ner. Har lagat mat så jag har ont i huvudet. Men gott vare! Annars hade det vart illa, lagt ner typ 2 timmar på något äckligt.. Ovärt! Stått och grillat på en grill med nästan ingen gasol i, så det tog sin tid. Eller jag ska inte ta åt mig all ära själv. Emil va faktiskt grillmästarn. Jag kokade potatis haha. Men något gjorde jag ju iaf. Sen diskade vi, eller aah la in disken i maskin. Slog oss ner framför London ink och Rachels Zoes program. Jag måste säga att den där fröken Rachel Zoe, hon vet vad hon gör. Hon är nog världens bästa stylist. misslyckas sällan med något. Jag vill bli precis som henne, kan inte tänka mig ett bättre yrke än stylist. Det är också det som jag ska bli, så småningom och vägarna dit är planerade. Misslyckas kan man, men de tänker jag inte göra. Allt är möjligt! Tror man inte det, vad lever man då för? Jag tänker iaf lyckas, och har folk som tror på mig.

Nog om mina stylist drömmar, när min favorit glass strawberry cheesecake var slut, kom äntligen familjen hem. Kändes skönt att  få krama om dom igen. Så nu har vi kollat på bilder från lägenheten, och det börjar bli klart nu. Riktigt snyggt! Kommer kanske bilder sen.

Min lillesyster och jag är båda riktiga djurvänner, och precis innan dom åkte iväg till cypern så dog hennes kaninunge Pax. Så jag och Emil parade hennes kaniner, och vet ni vad? Nu hade  hon fått tre små nya :) Hon var så glad. Det bästa som finns är att se någon man bryr sig om vara lycklig.  Nej men nu ska vi kolla på film, hare så bra så länge.

/ Love Emma



sommar och sol?



Usch, riktigt irriterande att solen gick i moln och alla dessa dumma vindar drog in över kallfors nu. Vi som låg och solade. Det blev inte så långvarigt. Är det bara jag som har fått höst känslor redan? Tycker inte att det känns som sommar iaf. Aja, strunt i det nu.. Nu ska jag gå och rensa fläskfilé för om en stund kommer mina föräldrar hem, och då ska dom få grillat :) Ibland kan jag allt vara snäll.

Till kallfors för att steka

Godmorgon allihopa! Nu har jag vaknat, så vi ska snart bege oss hem till mig för att sola och bada hela dagen. Sommaren börjar ju lida mot sitt slut, tråkigt nog :( Så ett dopp i poolen måste det bli.. Vilken badkruka jag är, har inte badat än enda gång. Eller jo jag doppade mig i havet en gång när vi var på cypern, en enda gång?! jag måste vara konstig.
 
Jag börjar dessutom få lite ångest inför att skolan ska börja. Det får nog dom flesta. Men efter att ha jobbat i ett år.. hur kommer det att kännas då? Inte lika mycket pengar att spendera varje månad och plötsligt så är alla jämngamla med mig. Ingen jag känner kommer att vara där heller. Men det ordnar sig, precis som allt annat.  Nej nu blir det att åka till affären :) Puss så länge!


TJOCKISAR?



Nu ligger vi i sängen med våra 110 bullar och tjockar, och vet ni vad? goda blev dom. Tror jag har smällt i mig runt 10 st, undra varför magen aldrig blir full längre... Ähh skitsamma, nu är det slut med att skriva upp vad man äter varje dag för att vara säker på att man inte stoppar i sig något man inte ska. Lev livet medan ni kan. Nu blir det myspys, god natt!

bullbakning på g

Nu håller vi på att bakar bullar! Första gången vi bakar bullar ihop eller första gången jag bakar bullar någonsin ärligtalat. 17 år, så vafan nu är det ju dags att lära sig. Vuxenpoäng till oss!  Bullkrig har vi haft, så lite avdrag blire ju också. kanel i hela ansiktet och smör i håret, är det så här det blir varje gång, så ska jag baka bullar varje dag. De kommer lite bilder från vårat lilla äventyr senare.

kvällspromenad med milton





Kom nyss hem från en mysig kvälls promenad med Milton, Emils syrras hund. Har alltid velat ha en hund. En dobermann eller en boxer, iaf någon stor hund. En liten chihuahua skulle jag aldrig skaffa mig. Eftersom att jag är så liten behöver jag en stor hund som kan skydda mig. Rädd som jag är också, så skulle det bli perfekt med en vovve som kan skydda mig om nätterna. Blir nog att tjata på pappa när han kommer hem.

Guess eller DKNY?

  

        

           

På söndag kommer mamma och pappa hem, och då får jag mina pengar. Så hade tänkt köpa mig en DKNY eller guess väska. Jag gillar verkligen båda märkena, men tror det lutar lite mer åt DKNY hållet. I veckan åker jag upp till stockholm och kollar. Så återstår bara att se vilken jag kommer hem med :)

Snart blir det grillat, hur gott som helst. Ska ut nu en stund nu, puss så länge!

SKOR,SKOR,SKOR!



Nu har jag lagt iväg en liten beställning. Fyra par skit snygga skor, kommer bli hur fint som helst i höst. Nu får vi bara hoppas på att dom kommer snart =)

bästa platsen på jorden

Ska percis börja kolla på resor till honolulu,hawaii. Vill så gärna komma bort från sverige ett tag på hösten och det finns ingen bättre plats på jorden än där. Har besökt ön runt 7 gånger tidigare, och jag skulle inte banga på att bo där.
Så ja hoppas verkligen på en resa hit :) Får väl se hur det går.




Ville bara att alla ska veta att jag älskar dig

Emil Andersson, de finns ingen jag någonsin träffat förut som har gjort mig så här lycklig. Du gör så att jag känner mig mer levnade än aldrig förr. Jag skulle offra allt för dig, och jag vet att du skulle göra detsamma. Ibland så vet man bara, att det är den personen man vill vakna upp med varje morgon, skratta med varje dag, och gå igenom jobbiga stunder med. Ibland så vet man att det är den som man vill spendera hela sitt liv med, och den personen är du. Jag är din föralltid <3


"Jag kan vara ett marsvin om du vill"


seriösa minen



Älsklingen fastnade äntligen på en bild :D



i biomörkret, 45  min innan filmen började haha


Måste bara säga att filmen var en riktig höjdare! haha man garvade nästan hela tiden, och blev aldrig uttråkad. Svenska filmer brukar annars inte vara något för mig och baby, men nu blev det ändrig på det. Rekommenderar alla att se den. Lite roligt att hela hej baberiba- gänget var med i filmen, och grynets tix haha sånna tix skulle jag gärna se folk på stan med. Underhållande!


GOD MORGON!

Vilket väder! man kan ju inte annat än bli glad. Kände mig sjuk när jag vaknade.. kliade i öronen och ont i halsen. Men nu känns det bättre. Kan ha att göra med att min gullunge kom med varmt te till mig. Nu ska vi iallafall åka hem till mig och lägga oss vid poolen en stund. Kanske kan få lite färg, om man har tur. Sen på kvällen blir det bio, sommaren med göran. Svenska filmer brukar annars inte vara någon höjdare men tror att den här är skit bra, återstår nog bara att se. Nej, nu ska vi åka.

Puss så länge!


älskade sol, du borde visa dig oftare



Jeansleggins från vero moda 280 :-



Emils shopping, gråa tröjan och den blå/vita kommer från MQ och den mörk lila acne från Ninves.

Blev väckta inatt av någon riktigt irriterade dansk som ringde och sa att han va på väg ner? Fatta ingenting. Måste erkänna att jag blev lite rädd, rädd som jag blir för allting. Tänk om han verkligen skulle stå utanför dörren helt plötsligt, scarry! nej usch, kunde iallafall inte somna om, så låg och vred mig hela natten. Vaknade trots allt vid 10 tiden, käka frulle och beställde en klocka :) sen tog vi bussen in till södertälje. Gick först till banken, sen vidare till polisen. Sen blev det lite shopping :) De gillar vi starkt! Åkte hem och åt pasta, och gud vad vi har tagit roliga bilder ikväll och skrattat ihjäl oss. Tyvärr är bilderna lite för privata för att lägga upp här, haha. Nu ska vi tjocka och kolla på so you think you can dance :) Natti Natti!

Egoist, javisst!






HÖSTFINT


Emma tipsar!

Jag gillar att nätshoppa, det går så smidigt och nästan alltid finns det rätt storlek på lager. Därför tänkte jag tipsa om några hemsidor jag gillar:)

Nelly.se
Asos.com
forever21.com
modekungen.se
glitzy.jetshop.se
kyssjohanna.se
chicy.se
Ginatricot.com
skotrend.se
nuknuk.se

Dagens outfit




Såg ut så här idag:
Kavaj, Hm
vita tygskor, asos
klänning, hm
klocka, ?
armband, SNÖ
halsband, SNÖ
väska, Mulberry

På stockholms gator



Så här såg jag ut:
Lackleggins, cubus
sandaler med nitar, Nelly.com
t-shirt, Gina Tricot
väska, nuknuk.se
armband med gulddetaljer, Friis & company
jeansväst, asos.com

Hann aldrig upptadera igår kväll, men dagen i stockholm var toppen! Tog snabb tåget upp vid 3 tiden, gick runt och kikade lite efter höst nyher, men hittade inte något jag gillade tyvärr. Dock såg jag Linda rosing och hennes dotter, ganska lika är dom faktiskt. Sen va vi så hungriga att vi gick och åt luch på sandys, kändes lite nyttigare än BK, som det annars brukar bli..Sen va det dags att hjälpa älskingen att hitta lite fina höst koftor, vilket gick sådär. Inne på boomerang hittade vi en jätte fin vit tröja, de va det enda som föll han i smaken. Hittade även några koftor på hm, som skulle passat perfekt på honom, men varför ska allting alltid vara slut i small? Surt. Tycker att det är onödigt att alla killarska vara så himla märkes fixerade! Det finns hur mycket snyggt som helst på tex, zara, topman och hm. Kör på det ist och få mer för pengarna :)

 Efter X antal timmar med obekväma skor i värmen åkte vi hem till mig och lagade tacos, och myste framför Beck. Sen drog vi oss tillbaka till perhagen och sov där. Perfekt dag! :)


Nick Pitera!


gårdagens


GRATTIS NILLE!



Igår skulle vi egentligen dragit till grönan och sett på Lady Gaga, men det blev tyvärr ändrade planer. Synd. Men ibland blir inte allt som man riktigt tänkt sig, men de är kanske bara bra? Jag, tegel, elina och emma gick ist ut och käkade kinesiskt i södertälje :) De blev riktigt lyckat trotts trötta tjejer. Rullade till bussen, och troddde jag skulle bli sjuk pga av maten, så fick ligga med en plastpåse vid sängkanten. Usch!  Jag får väl skylla mis själv som smällde i mig friterat av alla slag och RÄKOR?! som är vidrigt.  Friterad bannan, friterad fläskfilé och slutligen friterade räkor. Juste friterad kyckling vare också. Ska nog aldrig mer äta friterat haha. Aja idag blire att åka till stan iallafall. Vi hörs sen!

Chapnlle.com



Kollade runt lite på nätet, och hittade en sida som likar leilei och chicy. Men jag tyckte att den här sidan verkar bättre, inte på klädbiten kanske...men deras skor är utan tvekan snyggare, och utbutet är större och mer varierat. Gulliga smycken finns det också gott om. Tycker att ni ska ta er en titt på den här sidan :)

Bästa musiken just nu

Keri Hilson - turnin' me on
Young steff - Slow jukin'
V Factory - love struck
Akon ft Sway - silver and gold
Melissa Horn - New york
Brandy  - A capella

Stor städning på g

Idag åker mina föräldrar iväg till cypern och lägenheten igen, och jag och emil blir lämnade ensam hemma i en vecka. Ska bli skönt, men också jobbigt eftersom att jag både måste passa katter och kaniner, Dessutom ska de bli kaninungar när som helst. Men de ska nog gå bra. Ikväll blir de barnpassning på högsta nivå, eller barn och barn 13 år är hon. Skulle egentligen iväg på fest hos ett födelsedagsbarn ikväll, men de går nog tyvärr inte nu :( men imorgon blir de grönan och lady gaga för att fira henne ist. Nu ska jag storstäda rummet och rensa garderoben, hare så bra!

RSS 2.0