Yves saint laurent



Måste nästan erkänna att jag blir sugen på glasögon, iaf när de finns sånna här snygga. Älskar dom verkligen, bara hoppas på att synen är dålig, när jag gör synundersökningen på tisdag. Då införskaffar jag mig nog sånna :)  Vad tycker ni? tror ni att jag passar i glasögon? Det tror jag.

kärlek

   

                 

Skickar nog iväg en beställning ikväll. Svårt att motstå! Jag är svag för skor och väskor, har hur mycket som helst men köper ändå mer och mer. Jag antar att alla människor har sin passion, och det är min.

älskade cypern



 



 







 

Här kommer det lite bilder från cypern och lägenheten. Nästa sommar tror jag kommer spenderas mycket här, slippa den svenska skit sommaren. Kan det bli skönare?

Vackra helsingland














Gårdagens







Underbar kväll. har inget mer att tillägga. Friday's har nog världens godaste mat, rekommenderas starkt! Snart kommer det upp bilder från sommarstugan och cypern, som jag ännu inte lagt upp :) puss så länge!


Stort grattis till min skitunge

Idag är det äntligen den dagen du väntat på sedan du föddes, 18 år. Du är fri, kan göra vad du vill. Inte vad du vill exakt, men ah ni fattar. Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk. iaf ett stort grattis till dig Emil, jag ska göra allt för att du ska få världens bästa 18 års dag.

Första dagen sen jag slutade på jobbet. Ingen tid att passa, sjukt skönt! Men jag tog mig upp klockan 8, städade älskingens rum, så att han slapp vakna upp i all oreda. Sen fixade jag ordning lite fika och grejer, sen blev det uppvaktning på sängen. Efter blev det ner på stan en snabbis för att sola, sen ner till kolgrillen för en god lunch, Kycklngspett med ris och tzatiziki. Tillbaka till pershagen för att duscha och fixa iordning sig lite, och nu ska vi dra oss in till stockholm för en middag på fridays, mums! hoppas ni får en bra dag/kväll för det ska iaf vi ha.








På väg in till storstan


Carpe Diem









 

EGO EMMA










Sommarstugan med älsklingen <3

Efter en jobbig dag på jobbet, så passade det bra att stressa iväg till södertälje syd för att hoppa på tåget upp mot Helsingland för att få lite lugn och ro. När jag kom fram mötte min Emil upp mig, och  sen var det raka vägarna till tåget. Rätt bra endå att hinna räkna kassan, städa den, bättra på sminket, köpa godis och stå och vänta på dom jävla portarna som aldrig vill gå upp, när man ska åka och dessutom köra 20 min till södertälje. Lite bra är man! Sen satt man på tåget i drygt 3 timmar, men de gjorde inget eftersom att jag hade både min bästa kompis och älskling med mig. Emil gör mig på bra humör, de är en sak som är säker.

Sen hoppade man av i ingemansland, bara massa skog och förfallna hus. Jag bara undrar hur folk kan bo såhär? Men stress finns de inte mycket av, de är väl lugnet som lockar antagligen. Sen fick vi skjuts från stationen hem till deras stuga. Riktigt mysigt faktiskt! Ligger precis vid vattnet och utsikten är otrolig. Men de blir nog inge sol och bad, eftersom att rgenet öser ner, vilket jävla skyfall. Men de går ingen nöd på oss, vi har de hur mysigt som helst. Ikväll ska vi bada bastu och bada i de svin kalla vattnet.

Aja kommer bilder senare :) Måste ju visa hur det ser ut.  Nu ska vi kolla på film, ha det bra!


FASHION, PUT IT ALL ON ME

  

GLÖDHETT!




Måste bara tipsa om hemsidan Glitzy som har hur snygga kläder som helst, inspirerade av kändisar. Tycker alla borde ta sig en titt där. Allt är till överkomliga priser. Kan inte bli bättre!

SOMLIGA ÄR BÄTTRE ÄN ANDRA



POLO RALPH LAUREN



Efter en morgon med mycket skratt är det nu dags att klä på sig, för att därefter åka in till stan. Gissa vad jag ska göra där? köpa en present till baby, har redan lagt undan ralph lauren tröjan på bilden, fast i röd/vit. Hoppas han blir glad :) Efter stan åker vi hem till mig, där vi ska laga middag. Senare blir det antingen bastu- och bubbelbadande och golf eller fest hos Frida. Jobbar imorgon så får se vad man känner för. ..Bra dag blir det iallafall.

imorse gav Emil mig ett nyttsmeknamn, inte vilket som helst heller utan FLÄSK DORIS. Lite hedrande eller hur? Torkel i knipa måste nog vara tidernas bästa barnprogram.

ETT MÅSTE I DIN IPOD




I.Y.A.Z - Replay

BIO MED ÄLSKLINGEN


Vaknade upp brevid min ängel imorse, precis som jag gör varje dag. Det är de bästa som finns, och man kan inte låta bli att få världens bästa start på morgonen. Vaknade ganska sent, vilket behövdes efter två jobbiga dagar på jobbet. Låg och drog oss och myste som alltid. Sen blev det frulle och fixa i ordning sig lite fort, dom som känner mig vet att de brukar ta sin tid att få mig från spegeln, men efter lite tjat från emil så gick det tillslut :) På väg till bussen märkte jag att de kanske inte var så sköna skor jag hade valt, så vilken tur att man har en pojkvän som hade stoppat ner ett par platta. Alla borde ha en sån. Efter drygt en timme var vi framme vid heron, käkade och köpte gottis, lite för mycket. men men.. vi skulle trotts allt sitta i en biosalong i 2 ½ timme. Filmen var bra, men de va inge vidare slut. Men helt klart en se värd film! Vi hade en snäll Emma Andersson som kom och plockade upp oss när filmen var slut, i bilen bestämde vi oss för att jag på söndag ska sätta mig på en hästrygg, för första gången på 10 år. Och jag som HATAR allt som har med smuts att göra. får väl se hur det går. Bilder lär ju komma haha. Nu ligger Emil så sött i sängen och kollar på scarred, så ska krypa ner brevid honom nu. Skadeglädje kan vara kul ibland.

SKA MAN BESTÄLLA?


RSS 2.0